cariere contact
cum comand?

Folii Polietilena

TIP FOLII:‎

FILM

 

 

TUBULARA

SEMITUBULARA

PLIATA

 

 

MATERIAL:‎

METALOCENA

 

 

POLIETILENA DE DENSITATE SCAZUTA

 

 

POLIETILENA DE DENSITATE MEDIE

POLIETILENA DE DENSITATE RIDICATA

 

 

LINIARA DE DENSITATE SCAZUTA

 

 

TRANSPARENTA

 

 

TRATAMENT CORONA

 

 

Aceste tipuri de folii sunt produse din polietilena de joasa, medie, inalta densitate si metalocena. Toate foliile pot fi imprimate in 1-8 culori.

 

 

LDPE - Foliile LDPE au densitatea cuprinsa intre 0,910 – 0,927 g/cm3. Rezista la temperaturi de 80°C continuu si la temperaturi de 95°C pentru o perioada scurta de timp. Foliile de LDPE sunt realizate in varianta translucida sau opaca, destul de flexibile si greu de spart. Aceste folii se folosesc in domeniul alimentar si industrial.

 

MDPE - Este un tip de polietilena cu o densitate de 0.926-0.940 g/cm3, aceasta fiind mai putin densa decat HDPE. Foliile de MDPE au o rezistenta buna la socuri si sunt folosite de obicei la confectionarea de saci, folii termocontractibile, folii de ambalare, pungi de transport.

 

HDPE - Diferenta de rezistenta intre LDPE, MDPE şi HDPE consta in densitatea foliei, cuprinsa intre 0,940 – 0,960, foliile HDPE avand o rezistenta mai mare decat cele LDPE sau MDPE. De asemenea, folia de HDPE este mai grea si mai opaca, cu o rezistenta la temperaturi de 110°C continuu sau 120°C o scurta perioada de timp.

 

mPE - Foliile din metalocena au densitatea de 0,927 g/cm3. Metalocena asigura un echilibru remarcabil intre procesarea propriu-zisa si proprietatile filmului, oferindu-i elasticitate, rezistenta la impact si la strapungeri. Acest tip de folie are o rezistenta si o forta superioara, prezentand in acelasi timp luciu si transparenta mai buna. Marele avantaj al mPE consta in reducerea cu 25% a grosimii foliei, mentinand sau chiar imbunatatind performantele filmului.

 

Pentru a va putea contura produsul dorit, gasiti mai jos cateva detalii elementare:

detalii...
cerere de oferta

Va rugam completati urmatorul formular. Toate campurile sunt obligatorii !

detalii...
Companie Produse Tehnologie Localizare Contact

SC Plastica SRL

 

Adresa: Parc Industrial Sud,

Satu-Mare, Romania‎

 

Fax: 0040 261.769.529

Tel: 0040 261.757.920

E-mail:

 

Prioritatea noastra este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate.

Daca aveti propuneri, sugestii sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 

 

office@plastica.ro

Companie

Cum comand

Copyright © 2013-2014 Plastica. Made by Brandis.

Date de contact